Vásárlói értékelések

Nagyon gyorsan megkaptam a rendelt szappanokat, teljes mértékben elégedett vagyok. Remélem lesznek majd akciók, amikor kedvezőbb áron vásárolhatok
Kiss Erika, 2018-10-15
A termékek nagyon jók, a kiszállítás rendkívül gyors volt.
Macsek-Zádor Gabriella, 2018-10-10
Köszönjük szépen!
nestiszappan.hu
Egyszerűen a legjobb szappanok, amit valaha használtam. Imádom a méretét, az illatkombinációit, és hogy természetes alapanyagokból áll. Nem szárít, de tökéletesen tisztít.
Kiss Krisztina, 2018-10-02
Köszönjük szépen! Örülünk, hogy tetszett!
nestiszappan.hu
Minden rendben volt, nagyon tetszett, hogy a készlethiányos termékkel kapcsolatban megkérdeztek, hogy mást választok, vagy küldjék anélkül. Máskor is fogok rendelni.
Vastagné Fekete Ilona, 2018-09-12
Gyorsan lebonyolódott az adásvétel, a csomagolás kifogástalan volt. A szappanok gyönyörűek, illatosak. A bőrön ápol, jól habzik. Imádom! Javaslatom: a szállítást ne csak futárral bonyolítsák, legyen lehetőség postán vagy csomagponton átvételre.
Kiss Judit, 2018-08-28
Korrekt volt minden! Köszönet érte! Az illat, amit rendeltem, nem az Én illatvilágom, de ez nem az Önök hibája. Legközelebb, ha lesz valamilyen akció, valószínűleg a fügés parfümöt fogom megvásárolni Önöktől. További szép napot kívánok! Üdvözlettel: Tóth Izabella
Tóth Izabella, 2018-07-05
Kedves Izabella! Köszönjük szépen!
nestiszappan.hu
Jó lenne, ha a szappanok mellé több, az alap illathoz kapcsolódó fűszeres, könnyű, vagy édesebb illatú parfümöt, ill kölnit is kínálnának.
Anonim vásárló, 2018-06-04
Köszönjük az értékelést! Továbbítjuk a gyártónak!
nestiszappan.hu