Vásárlói értékelések

Tökéletes volt minden
Anonim vásárló, 2019-12-27
Gyors és egyszerű személyes átvétel, bár elég messze van a bolt.
Anonim vásárló, 2019-12-27
A termékek nagyon finomak, mennyiségük megfelelő. Szép, izléses a csomagolása /üveg, tégely, papír/. Nem olcsó, de arányban áll a termék minőségével. A vásárlás, illetve a rendelés gyors és egyszerű volt. A termék átvételnél kedvesek, készségesek voltak. /Én a személyes átvétellel éltem./
Csókásné S. Viktória, 2019-12-26
Köszönjük szépen a kedves szavakat!
nestiszappan.hu
Minden tökèletes volt, ne változtassanak semmin :)
Dr. Tóth Lilla, 2019-12-26
Sokaig tartott az erkezes
Anonim vásárló, 2019-12-26
Köszönjük a visszajelzést! Az Ön esetében valóban sokáig tartott, mert a futárszolgálat valamilyen rejtélyes okból nem kézbesítette. Szerencsére végül a kolléganőjével egyeztetve személyesen tudtuk kézbesíteni a csomagot, miután visszaérkezett hozzánk. A jövő év elején az egyik legfontosabb feladatunk a futárszolgálat cseréje lesz. Elnézést kérünk a késedelemért.
nestiszappan.hu
Csillagos 5! Mindenkinek szívből ajánlom!
Zöldi Erika, 2019-12-25
Köszönjük szépen az értékelést!
nestiszappan.hu
A megrendelt termék nagyon jó minőségű, korrekt és gyors volt a kiszállítás....maximálisan elégedett vagyok!
Anonim vásárló, 2019-12-24
Nagyon köszönjük a kedves értékelést!
nestiszappan.hu
A termek kitűnő. Minden rendben volt.
Anonim vásárló, 2019-12-23
Köszönjük szépen az értékelést!
nestiszappan.hu
Minden termék készleten, gyors, pontos szállítás, a Black Friday-kedvezményt valóban megkaptam az ajándékszappannal együtt, ide vissza fogok jönni vásárolni.
Farkas Erik, 2019-12-05
Nagyon köszönjük a kedves értékelést!
nestiszappan.hu
Megadtam a számlázási címet és a szállítási címet, erre összekeverték de nem egy az egyben! Hanem a szállítási cím utcáját írták a számlázási cím településével! 2x rendeltem mind a 2x elrontották a szerencsétlen futár emiatt hívott , hogy nincsen ilyen utca a településen... Erre jobban kéne figyelni. Első rendelésem a “7”-es parfüm volt erre kaptam egy “5”-t. Mindegy, megtartottam. Rendeltem mégegyszer egy “7”-est most szerencsére nem volt probléma a rendeléssel (csak a kiszállítással mind a kétszer).
Kincses Attila, 2019-11-29
Kedves Attila! Köszönjük a visszajelzést! Teljesen igaza van, a szállítási címet valóban összekevertük. A hibáért és az okozott kellemetlenségért szíves elnézését kérjük. Szeretnénk jóvétenni a hibánkat, ezért hibásan kiküldött parfümöt szívesen kicseréljük vagy jóváírjuk választása szerint. Visszajelzését várva. Üdvözlettel: Mester Monika
nestiszappan.hu
Rendben volt minden.Az ajándéknak örültem.Jó volna, ha a futárnál bankkártyával lehetne fizetni.
Kardosné Pavlicsek zsuzsanna, 2019-11-26
Nagyon köszönjük a kedves értékelést és a visszajelzést a bankkártyás fizetésről. Azon leszünk, hogy jövő év elején megoldjuk!
nestiszappan.hu
A szappanok csodásak imádom őket! De a szállitás nem az igazi. A futár cégtől nem kaptam előzetes értesítést, egyszer csak meghozták a csomagot. Ezt követően fázis késessel kaptam értesitéseket a nestiszappan-tól, mikor már rég nálam volt a termék.
Anonim vásárló, 2019-11-22
Kedves Ágnes! Köszönjük a visszajelzést és a bizalmat! A futár céggel kapcsolatos visszajelzést külön köszönjük, mert így tudjuk nekik jelezni a problémákat. Folyamatosan vannak gondjaink a kiszállítással, valószínűleg jövőre új futárcéggel fogunk dolgozni.
nestiszappan.hu
Imádom a Nesti Dantet termékeket, a parfümök egyszerűen fantasztikusak! Nincs az a világhírű illat, ami ennyire megfogna és mindenki kérdezgeti mit használok:-)))Most a szobaillatosító a kedvencem...otthon a Gold, de ajándékba is vettem már barátnőnek!
Boros Ildikó, 2019-11-18
Köszönjük szépen:))))
nestiszappan.hu
Mindent rendben találtam a vásárlás közben. Esetleg a nyitvatartási időt lehetne picit vásárló barátabbá tenni. Egy-egy délutánibb (16-17 óráig tartó) vagy esti lehetőség nagyban megkönnyítené a személyes átvétel lehetőségét!
Anonim vásárló, 2019-11-18
Köszönjük a visszajelzést és örülünk, hogy minden rendben volt:) Tudjuk, hogy a 15-ig tartó nyitvatartásunk elég kényelmetlen, ezért szoktuk felajánlani, hogy előzetes egyeztetés után más időpontban is át lehet venni a csomagot a környező üzletekben. (18 óráig). Ha legközelebb ilyen eset adódna, keressen bennünket bátran.
nestiszappan.hu
Meg vagyok elégedve a termékkel és a szállítással is bár egy telefonos megkeresés szállítás elött nem ártana.
Anonim vásárló, 2019-11-02
Köszönjük a visszajelzést! Folyamatosan igyekszünk minél kényelmesebbé tenné a házhozszállítást. A futárszolgálat most már küld sms értesítést a szállítás várható időpontjáról és a futár telefonszámáról. Ha kis lépés is, de azért fejlődés:)
nestiszappan.hu
Minden rendben volt, szuper az összes termék, meg vagyok elégedve velük! A futárcég sosem küld értesítést kiszállításkor, esetleg mésokkal is lehetne szállíttatni!
Ildikó Boros, 2019-10-29
Kedves Ildikó! Köszönjük a visszajelzést és a kedves szavakat. A Fáma futárral mi sem vagyunk teljesen elégedettek, folyamatosan keresünk más lehetőséget, de a árban egyenlőre ők a legjobbak. Nem tudjuk, hogy vajon a vevők hajlandóak lennének kicsit többet fizetni egy jobb kiszolgálásért.
nestiszappan.hu
Minőségi termékek,kifogástalan kiszállítás!
Nagy Zsoltné, 2019-10-29
Köszönjük szépen!
nestiszappan.hu
Mindig elégedettek vagyunk a szállítás gyorsaságával, a termékpalettával, az utalás lehetőségével- egyszóval: +++
Ramar, 2019-10-28
Gyorsan megkaptam a megrendelt árut, nagyon korrekt bolt, máskor is fogok innen vásárolni.
Erdélyi Réka, 2019-10-14
Évek óta használjuk a Nesti Dante termékeit . A termékek kiválóak , a vásárlás rendben teljesült , a kiszolgálást csak dicsérni lehet .Köszönöm.
Anonim vásárló, 2019-07-26
Nagyon szépen köszönjük a dicséretet! :)
nestiszappan.hu