Raktáron Súly: 0.15 kg

Nesti Gold Body Cleanser - 150 gr

Miért használj szilárd tusfürdőt folyékony helyett? A szilárd tusfürdő jó a környezetnek és a bőrnek több okból is. Először is, mivel nincs szükség külön edényre a folyékony tusfürdőhöz, így kevesebb műanyagot használunk, ami jótékony hatással van a környezetre.…
4 999 Ft
Hűségpont: 49 pont

Miért használj szilárd tusfürdőt folyékony helyett?

A szilárd tusfürdő jó a környezetnek és a bőrnek több okból is. Először is, mivel nincs szükség külön edényre a folyékony tusfürdőhöz, így kevesebb műanyagot használunk, ami jótékony hatással van a környezetre. Másodszor, a szilárd tusfürdők általában kevesebb adalékanyagot tartalmaznak, mint a folyékony tusfürdők, így kevésbé irritálóak a bőrre. Harmadszor, a szilárd tusfürdők általában természetes alapanyagokból készülnek, így jobban ápolják a bőrt, mint a folyékony tusfürdők. Végül, szilárd tusfürdők kiszámíthatóbbak, mivel kevesebb a veszteség, vagy a folyékony tusfürdők esetén megeshet, hogy többet használunk belőle, mint amire szükségünk van.

A Nesti Dante-nél a hagyományokra támaszkodva folyamatosan keresik a környezetbarát alternatívákat. A Gold Body Cleanser megalkotásánál az a cél vezérelte a fejlesztést, hogy kényelmes megoldást adjon a tusfürdő helyettesítésére. Valódi aranyat és illipevajat tartalmaz, mely táplálja a bőrt, segíti a sejtek megújulását, és finomítja a ráncokat. A szilárd szappan formának köszönhetően annyi ideig használhatod, mint 5 tusfürdőt. Használatával véded a környezetet, mert a csomagolása nem tartalmaz műanyagot, a gyártásához pedig kevesebb vizet használnak fel, mint a tusfürdőknél. 

Vegán formula

Szállítás

Barion

Házhozszállítás - 22.000 felett ingyen!


Szállítási díj: Rendelés értékétől függ
Barion
Foxpost csomagautomata

Foxpost automata - 13.000 Ft felett ingyenes


Szállítási díj: Rendelés értékétől függ
Barion

Nemzetközi szállítás Romániába és Szlovákiába


Nemzetközi szállítási költségeinkért vedd fel a kapcsolatot ügyfélszolgálatunkkal az iroda@nestiszappan.hu email címen.

Szállítási díj: 3 000 Ft Ingyenes 30 000 Ft értékű rendelés felett.

Vásárlói értékelések


2020-09-23

Az illata nagyon tetszik, kicsit diszkrétebb mint a szappan változata. Kipróbálni még nem tudtam, az Aqua Dea Marine szappan került első körben használatba.


2020-09-08

Maximálisan elégedett vagyok a termékkel!


2020-04-29

Tökéletes


2020-04-18

A szokásos, jó illat kellemes használat

Mások az alábbi termékeket vásárolták mellé...

Kapcsolódó termékek