Immunity Line

Immunity Line

A Nesti Dante a bajban is segít! A már únásig ismételt tény, hogy a koronavírus ellen a leghatékonyabban a helyes és alapos kézmosással harcolhatunk.

Kedvenc szappan márkánk meghallgatta az idők szavát és készített egy fertőtlenítő sorozatot a WHO ajánlása alapján. 

65% alkohol tartalmú kéztisztító gél segíthet, ha úton vagyunk, nem tudunk az adott pillanatban kezet mosni. Behatási idő 30-60 mp. Nem szabad leöblíteni, száradás után nem lesz tőle ragacsos a kéz. 

Szilárd szappan 0,1% benzalkonium chloride-dal. A benzalkonium chloride széles körben használt fertőtlenítőszer. Különlegessége, hogy fertőtlenítő hatása mellett kíméletes a bőrhöz (olyannyira, hogy pl. szemcseppekben is használják tartósítószerként). Emellett a szokásos Nesti minőséget kapjuk, keményre főzött, nem olvadó, mégis selymes, jól habzó szappan. Kíméletessége révén kisgyermekek is biztonsággal használhatják. 

Folyékony szappan 0,1% benzethonium chloride-dal, ami egy ammónium só, szintén széles körben használt fertőtlenítőszer. Mechanikus úton távolítja el a szennyeződéseket és mikroorganizmusokat, így a bőrt tökéletesen megtisztítja. SLS mentes formula!

Nagyon fontos, hogy semmilyen fertőtlenítő összetevő nem pótolja az alapos kézmosást!

Minden termék vegán és napenergiát használó üzemben készült. 

 

 

További hírek